AYDIN / KUŞADASI - Kazım Dirik İlkokulu

Kazım Dirik İlkokulu

DAVUTLAR MAH. MENDERES CAD. KAZIM DIRIK ILKOKULU BLOK NO: 10 KUŞADASI / AYDIN
Vizyon
Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzda 2011/2012 Eğitim- Öğretim yılında Anadolu Öğretmen Lisesi 2, Anadolu Lisesi 5, Anadolu Meslek Lisesini 12 öğrenci kazanmıştır.
08.40 _ 14.30
Beldemizden Kuşadası, Söke ve Aydın´a Yarım saatte bir dolmuş seferi vardır.
Yerleşim Yeri
Davutlar mah. Menderes Cad. Davutlar Kazım Dirik İlkokulu Kuşadası/ AYDIN 02566571008
İl merkezine 64 km, ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.